Reserveren

Activiteiten

Tijdens uw verblijf bij ons in Vollenhove kunt u zich uitstekend vermaken met activiteiten in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de prachtige bossen en waterrijke omgeving van Overijssel. Ook zijn er verschillende historische stadjes en dorpjes in de buurt te vinden. Wandelen, fietsen en varen is hier uitstekend te doen voor het hele gezin!

Direct een activiteit in de omgeving boeken? Kijk op Visit Weerribben.

IMGP2458

Wandelen

Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Niet alleen op het Landgoed “de Oldenhof” in de bossen, maar ook langs tal van prachtige wandelroutes in de buurt. Op een steenworp afstand bent u in het historische centrum van Vollenhove. U kunt wandelen door de bos- en waterrijke natuurgebieden en door de pittoreske dorpjes en stadjes.

Plan uw favoriete wandelroute hier: wandelroutes Overijssel.

Fietsen

Ook voor degenen die van fietsen houden is hier genoeg te beleven. Op de fiets kunt u de karakteristieke dorpjes en stadjes makkelijk bereiken. Denk aan Blokzijl, Vollenhove of Giethoorn. De combinatie met prachtige natuur maakt dit stukje Overijssel uniek om te fietsen. Ook door de waterrijke natuurgebieden zoals de Weerribben lopen prachtige fietspaden.

Voor een mooie fietsroute verwijzen we u naar: fietsroutes in Overijssel.

fietsen-weerribben

sloep-de-wieden

Varen

In natuurgebieden de Weerribben en de Wieden kunt fantastische tochten varen. Tussen de hoge rietkragen en onder de bruggen van gezellige dorpjes. Huur een sloep of boot en breng de dag op het water door! Of maak er een actieve dag van en ga er met een kano of kajak op uit.

Erg populair in de natuurgebieden zijn de fluistersloepen. Sloepen voor 2 tot 6 personen die elektrisch worden aangedreven. Stil en schoon. Tussendoor kunt u aanleggen bij één van de restaurants om te lunchen. Of u neemt uw eigen picknickmand mee. Een perfecte dag uit voor de hele familie.

 

Copyright © 2024 Camping de Oldenhof. Alle rechten voorbehouden. - Website door Twenty First Media